Sennepsmarinerte Mandelpoteter

Ved å tilsette kryddermarinaden før kokeprosessen blir vår Kokt & Klar Sennepsmarinerte Mandelpoteter enestående smakfull. Denne utsøkte potetvarianten av mandel, med gode smaker som sennep og en tanke karri, egner seg svært godt til ovnsbakt eller stekt fisk som Kveite, Steinbit, Marulk, Torsk og Laks.

Du kan gjerne servere Kokt & Klar Sennepsmarinerte Mandelpoteter til Lutefisk - en fortreffelig smaksopplevelse!
Til kjøttretter egner Kokt & Klar Sennepsmarinerte Mandelpoteter seg svært godt til kjøtt av svin, lam og storfe. Stekt svinefilet, Lammecarré eller en god biff passer ypperlig til Kokt & Klar Sennepsmarinerte Mandelpoteter.
Tilberedning:
Grill:
I aluminiumsform e.l. på grillen i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekeovn: I ildfast form ved 250 grader i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekepanne: I stekepanne på ganske sterk varme i ca 12 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Mikrobølgeovn: Stikk hull på pakken. Full effekt i fire min.
Produktinformasjon Sennepsmarinert Mandelpotet
Ovnsbakt Laks med soppsmør og rotgrønnsaker
Ovnsbakt Laks med soppsmør og rotgrønnsaker