Biffsalat med blåmuggost og Steke- og Grillpoteter

Biffsalat er en herlig kombinasjon av saftig biff, ferske grønnsaker og en yummy dressing som får smaksløkene til å smile. Det som gjør denne salaten til et realt måltid er Steke- og Grillpotetene fra Kokt & Klar. Lekre små marinerte mandelpoteter i en sommerlig marinade av blant annet BBQ-saus. Prøv det!

INGREDIENSER

Til 2 personer

Til salaten
150 g ytrefilet av storfe
50 g blåmuggost
1/2 rødløk i tynne båter
1/2 beger cherrytomater
1 pose blandet salat f.eks babyleaf eller ruccola
4 stk maiskolber, ferdig kokte
1 ss olivenolje
salat og pepper
1 pk Steke- og Grillpoteter fra Kokt & Klar

Dressingen
2 ss balsamicoeddik
2 ss olivenolje
1 ts grov sennep
1/2 ts hvitløkskrydder
salt og pepper

Gremolatatopping
2 ss hakket persille
2 ss hakket persille
1 fedd finhakket hvitløk
1 ts finrevet skall av sitron

Dele på

TILBEREDNING

  1. Lag dressingen ved å røre sammen alle balsamico, olivenolje, grov sennep, salt og pepper.
  2. Lag gremolata ved å blande sammen finhakket persille, finhakket basilikum, finhakket hvitløk og revet sitronskall.
  3. Grill ytrefilet (3-4 minutter på hver side), maiskolber og Steke- & Grillpoteter fra Kokt & Klar på varm grill. Potetene er ferdig kokte i sous vide og krever kun oppvarming. legg de på folie og grill noen minutter på hver side. Du kan også bruke stekepanne eller grillpanne. Skjær maiskornene fra kolben. La kjøttet hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne, pene skiver.
  4. Legg opp salat, cherrytomater og rødløk på 2 asjetter. Legg skivene av ytrefilet oppå grønnsakene. Smuldre over blåmuggost og grillet mais.
  5. Drisle over dressingen og dryss over gremolata.

Velbekomme!

Relaterte produkter