Kjøttform med potetmoslokk

Klar for en familievennlig alt-i-ettform med ferdig potetmos fra Kokt & Klar? Hvis du er glad i lasagne og moussaka blir du garantert å like denne. Et lag med ost på toppen av potetmosen før gratinering gir ekstra god smak. Server gjerne sammen med en frisk salat.

INGREDIENSER

Til 4 personer
1 pk Kokt & Klar Potetmos
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 løk
1 rød paprika
100 g revet ost
2 gulrøtter
400 g hakket tomat
olje til steking
2 ss tomatpuré
fersk eller tørket oregano
Salt og pepper

Dele på

TILBEREDNING

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.

Skrell gulrøttene og løken og skjær dem i små terninger. Rens paprikaen og skjær den i små biter.
Stek kjøttdeigen og ta den ut av panna.
Surr deretter små biter av gulrot, hakket paprika og finhakket løk i panna.
Når grønnsakene er myke, ha den stekte kjøttdeigen tilbake i panna sammen med tomatpuré og hakket tomat.
La sausen putre på middels varme i ca 8-10 min. Smak til med oregano, salt og pepper.

Ha kjøttsausen over i en smurt ildfast form og bre en pakke Kokt & Klar Potetmos over sausen slik at den dekkes.
Dryss et lag med revet ost over potetmosen.

Gratiner formen i ca 20-30 min på 200 grader varmluft, eller til osten er gylden og smeltet.

Relaterte produkter