Alt-i-ett laksepanne med poteter og grønnsaker

Dette er herlig hverdagsmat, og hvis du ønsker deg poteter til middag åpner det seg opp mange muligheter med ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar. Denne oppskriften krever kun noen minutter innsats fra deg, resten fikser stekeovnen.

INGREDIENSER

Til 3-4 personer
1 pk ferdig kokte Matpoteter fra Kokt & Klar á 420 g
3-4 porsjoner laksefilet (450-600 g)
1 brokkoli
3 gulrøtter
1 rødløk
revet ost
2 ss olivenolje
Salt, pepper

Annet tilbehør
Kesam, lettrømme eller sweet chili saus

Dele på

TILBEREDNING

     
  1. Sett stekeovnen på 200 grader.  
  2.  
  3.  Gjør klar et stekebrett med bakepapir.  
  4.  
  5.  Skjær poteter, laks, brokkoli, rødløk og gulrot i biter og fordel ut over stekebrettet.  
  6.  
  7.  Fordel olivenolje over og krydre med salt og pepper.  
  8.  
  9.  Dryss revet ost på toppen.  
  10.  
  11.  Stek brettet i ovnen i 20 minutter til osten er gylden og grønnsakene er ferdige.  
  12.  
  13.  Server med lettrømme, kesam eller sweet chili. Velbekomme!  
  14.  

Relaterte produkter