Nedlessa Knuste Poteter "Sour Cream & Onion" med kjøttdeig, rømme og guacamole

Nedlessa Knuste poteter eller Loaded smashed potatoes er en deilig snacksrett som du enkelt laget med Knuste poteter-middagskit fra Kokt & Klar! Toppet med ost, stekt kjøttdeig, rømme og guacamole. Godt som en mettende snack eller som et eget måltid. Super å toppe med rester av stekt kjøttdeig eller vegdeig etter tacomiddagen!

INGREDIENSER

1 pk Kokt & Klar Knuste Poteter med kryddermix og olje med smørsmak (som du finner under etiketten)


Tilbehør

400 g kjøttdeig
Revet cheddar
1/2 beger lettrømme
Salsa eller ferske cherrytomater skåret i biter
Nachos
Fersk koriander

1 boks ferdig guacamole eller lage selv av;
1 avokado
3 ss limejuice
1 fedd hvitløk eller 1 ts hvitløkssalt
Salt og pepper


Dele på

TILBEREDNING

1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader vanlig over- og undervarme. Finn frem et bakebrett med bakepapir eller smør bakebrettet med et tynt lag olje.

2. Hell de ferdig kokte potetene fra pakken ut over brettet. Knus potetene med for eksempel et bunnen av et glassog fordel smørblanding og krydderet jevnt over potetene.

3. Dryss revet cheddar på toppen og stek potetene i ca 15-20 minutter etter til osten er smetet og crispy i kantene.


4. Mens potetene steker, stek kjøttdeig som du krydrer med litt salt og pepper.

5. Guacamole lager du ved å mose avokadoen med hvitløk, limejuice, salt og pepper. Finhakket koriander er også godt i guacamolen.

6. Når de Knuste potetene er ferdig stekt - topp med rømme, guacamole, stekt kjøttdeig, knust nachos og salsa eller cherrytomater skåret i små biter.

7. Pynt med fersk korianderblader.

Spis og kos deg!

Relaterte produkter

No items found.