Fløtepotet med hvitløk og Balsfjordost

Kokt og Klar Fløtepotet med hvitløk og Balsfjordost er en videreføring av vår tradisjonelle fløtepotet hvor vi har smakssatt den med den populære Balsfjordosten og hvitløk.

Tilberedning:
Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull på pakken. Full effekt i 4 minutter
Vannbad: Legg hele pakke i kokende vann, la trekke i 8 minutter
Stekeovn: 15 minutter ved 220 grader.

Næringsinnhold i 100 g vare:
Energi 641 kJ (154 kcal), Fett 10,6 g hvorav mettede fettsyrer 6,9 g, Karbohydrater 11,7 g hvorav sukkerarter 2,3 g, Protein 2,4 g og Salt 0,7 g

Ingredienser:
Potet (60 %), kremfløte (26 %), H-melk, Balsfjord (1 %) (geitmelk, salt, løpe og konserveringsmiddel (E 251)), hvitløk (1,3 %) og pepper.

Allergener: Melk