Sennepsmarinert Mandelpotet

Ved å tilsette kryddermarinaden før kokeprosessen blir vår Kokt og Klar Sennepsmarinert Mandel enestående smakfull. Denne utsøkte potetvarianten av mandel, med gode smaker som sennep og en tanke karri, egner seg svært godt til ovnsbakt eller stekt fisk som Kveite, Steinbit, Marulk, Torsk og Laks.
Du kan gjerne servere Kokt og Klar Sennepsmarinert Mandel til Lutefisk - en fortreffelig smaksopplevelse!
Til kjøttretter egner Kokt og Klar Sennepsmarinert Mandel seg svært godt til kjøtt av svin, lam og storfe. Stekt svinefilet, Lammecarré eller en saftig og mør biff.

Tilberedning:
Grill: I aluminiumsform eller liknende på grillen i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekeovn: I ildfast form ved 250 grader i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekepanne: I stekepanne på ganske sterk varme i ca 12 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Mikrobølgeovn: Stikk hull i pakken. Full effekt i fire min.

Næringsinnhold i 100 g vare:
Energi 792 kJ (190 kcal), Fett 13,1 g hvorav mettede fettsyrer 1,0 g, Karbohydrater 15,0 g hvorav sukkerarter 1,7 g, Protein 2,2 g og Salt 1,1 g

Ingredienser:
Mandelpotet (80 %), rapsolje (13 %), sennep (3,4 %) (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel (E200, E211), fargestoff (E150c, E160a, E101)), krydderblanding (salt, allehånde, cayenne, gurkemeie, pepper, ingefær, koriander, nellik, paprika, spisskummen, dextrose (mais), gjærekstrakt, hvitløk, løk, kyllingbuljong, dill, persille, rapsolje, antioksidant (E330)), gressløk, peppermiks (sennepsfrø, pepper, paprika, merian) og salt.

Allergener: Sennep.