Storkjøkken

Art Nor produserte i utgangspunket Kokt & Klar- produkter for storhusholdningsmarkedet. I dag er dette markedet fremdeles vårt største, men dagligvaremarkedet er økende.
Vår bedriftsfilosofi er at produktene skal ha høy kvalitet og ferdigstillelsesgrad, være tilpasset en rasjonell kjøkkendrift og oppleves som dagsferske på tallerkenen for sluttkunden.
Art Nor synes det er viktig å bruke lokale råvarer i størst mulig grad. Vi benytter derfor nord-norsk potet, gulrot og kålrot så langt sesongene tillater det.
Fra starten i 1995 har vi hatt et fokus på tilbehørsprodukter, men har etterhvert utvidet sortimentet til også å gjelde fullverdige middager som for eksempel Bacalao.

Fordelene ved å benytte Art Nor sine produkter fra Kokt & Klar i en travel storkjøkken-hverdag:
  • Et kvalitetsprodukt - matfaglige tilbakemeldinger fra brukere og Gastronomisk Institutt gir uttrykk for høy kvalitet på produktene.
  • Bruk av produktene fra Kokt & Klar gjør at du sparer tid og arbeidskostnader.
  • Man kan spare plass og maskinutrustning.
  • Gir mulighet for bedre kontroll og mer presise kalkyler.
  • Mindre svinn.
  • Få tilsetningsstoffer og minst like høyt vitamin- og næringsinnhold som om man skulle laget det selv "fra bunnen av".
  • Mulighet til "personlig touch" ved å tilsette krydder, ost eller annet.


Ta kontakt med vår Salgskonsulent på Storkjøkken Per Clausen for å finne din nærmeste grossist.
Frank og Ronald på Smak 2011
Frank og Ronald på Smak 2011