Hei!

Vårsol IL A-lag er et lag bestående av kompiser som rykket opp fra 6.divisjon i 2018 til 5. divisjon, hvor vi fikk oss en god sesong med en solid 6.plass, likt på poeng med 4.plassen og bare 2 poeng bak 3.plassen. Sesongen 2020 ble som kjent avlyst på grunn av pandemien som har herjet siden mars 2020 og denne pandemien har gjort slik at klubben vår lider økonomisk.

Siden A-laget ikke henter midler fra resten av Vårsol Idrettslag (Vårsol IL har yngre lag opp til smågutter), så blir lønn til trener, leie av treningsarena og leie av buss til bortekampene fort for mye for et uavhengig A-lag. Vi er en dugnadsdrevet klubb, hvor det vi ikke får hentet inn på dugnad blir fordelt på spillerne som treningsavgift og medlemsavgift. Nytt av dette året er at vi har hentet en del yngre spillere, som ikke er gode nok for FK Senja i 2.divisjon og Finnsnes IL i 3. divisjon, for å bygge på den eldre stammen av laget. Vi startet opp i fjor med ny trener som har en godtgjørelse fra klubben for å trene oss, og vi så veldig bra ut før pandemien stoppet både treninger og kamper i fjor.

På grunn av pandemien har vi ikke fått lov etter corona-restriksjoner å bedrive så mye dugnadsarbeid som vi ønsker og har gjort tidligere år. Derfor ønsker vi å ha dere med på laget i 2021 og eventuelt videre i årene fremover!

Hva kan vi tilby dere?

Vi kan tilby dere svært god reklame på vår facebookside (1300 unike følgere fra Kirkenes i nord og helt ned til Cape Town i sør) og evt. reklame på vårt draktsett + treningsklær.

Tidligere har fanpagen bare postet sportslige ting som feks. spillerbørs, kampfakta og spillerpresentasjoner, men nytt i år blir at vi kommer til å presentere sponsorer også.

Våre sponsorers logo blir å finne på et kampbilde vi poster på facebook før hver kamp og på et permanent forsidebilde øverst på siden vår.

Velger dere å trykke logoen deres på draktsettet eller treningsklærne våre, så kommer logoen deres til å bli sett mye i media siden Nordlys-tv og Folkebladet-tv kommer til å streame mange av kampene våre live. Mange publikummere blir også å se logoen deres, da vi trekker mye folk til kampene våre.

Og på bakgrunn av dette håper vi at din bedrift har mulighet og lyst til å bidra til at 2021 blir et nytt rekordår for Vårsol IL!

Om dere velger å sponse Vårsol IL, så kan vi sende en representant til dere, for å skrive kontrakt og svare på evt. spørsmål dere måtte ha. Der blir vi enig om hvilken sponsing dere vil bidra med, hvor mye, og om dere evt. vil ha logoen deres på våre drakter og/eller treningstøy.

Om dette høres interessant ut for dere, så kan dere ta kontakt på denne eposten eller på mobilnummeret som står i kontaktinfoen under.
Nøl ikke med å ta kontakt ved spørsmål.

Med vennlig hilsen

Jonas Evertsen

v/Vårsol IL

Mobil: 959 86 877
Epost: evertsn@hotmail.com