Grillet hamburger med marinerte steke- og grillpoteter

Legg de ferdig kokte og marinerte Steke- og grillpotetene våre på grillen sammen med hamburgerne så er de klare til å spises samtidig. Lager du hamburger i stekepanna? Varm de ferdig kokte og marinerte småpotetene i stekeovnen. Digg og lettvint tilbehør til de beste burgerne!

Tilberedning

Legg hamburgere på varm grill på direkte varme. Legg Steke- og grillpoteter på varm grill oppå aluminiumsfolie eller varm de etter anvisning på pakken.
Grill burgerne på begge sider og legg de over på indirekte varme med ei skive cheddarost på toppen av hver burger. Snu potetene med jevne mellomrom. Grill baconskivene og varm hamburgerbrødene på indirekte varme.

Anrett hamburgerne med hamburgerbrød, dressing, baconskiver, grønnsakstilbehør og de varme potetene.

Velbekomme!

 

 

Ingredienser

Til 4 personer
4 hamburgere
4 hamburgerbrød
12 skiver bacon
4 skiver cheddarost
Hamburgerdressing
Salat, tomat i skiver, rødløk i skiver
2 pk Kokt & Klar Steke- og grillpotet á 500 g eller Provencepoteter 500 g

Ingredienser

Til 4 personer
4 hamburgere
4 hamburgerbrød
12 skiver bacon
4 skiver cheddarost
Hamburgerdressing
Salat, tomat i skiver, rødløk i skiver
2 pk Kokt & Klar Steke- og grillpotet á 500 g eller Provencepoteter 500 g