Biff med peppersaus og Steke- og grillpoteter

De marinerte Steke- og grillpotetene våre smaker kjempegodt som tilbehør til biff. Legg til en god saus, som for eksempel peppersaus og gled deg til et herlig måltid med masse gode smaker.

Tilberedning

Start med peppersausen:
Knus rosé- og grønnpepper i en morter. Smelt smør i en liten kjele og fres den finhakkede sjalottløken i smøret til løken er blank. Ha i de knuste pepperkornene og stek et par minutter til. Hell i kraft eller buljong og fløte. Kok opp og la sausen koke til den tykner litt. Dersom du ikke synes sausen blir tykk nok kan du jevne den litt med maizenna

Steke biffene:
Tørk av biffene med kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper. Varm opp ei stekepanne og la den bli tilstrekkelig varm før du har i smør og olje. Når smøret eller margarinen slutter å bruse, og har fått en nøttebrun farge kan du legge i biffene. Når biffen er stekt akkurat slik du vil ha dem, ta den ut av pannen og la den hvile i noen minutter før servering. Skjær tomatene i to, og stek dem i pannen.

Varm Steke- og grillpoteter etter anvisning på pakken.

Server biffene sammen med peppersaus, Steke- og grillpotetene, de stekte tomatene og grønn salat.

Velbekomme!

 

Ingredienser

Til 2 personer
2 biffer
Smør og olje til steking
Salt og pepper

Peppersaus
Kjøpe ferdig eller lage selv;
1 ss smør
1 stk finhakket sjalottløk
1 ts syltet grønn pepper
1/2 ts rosépepper
1 1/5 dl kremfløte
1 1/2 dl oksekraft
salt

Tilbehør
2 tomater
grønn salat

Relaterte produkter

Ingredienser

Til 2 personer
2 biffer
Smør og olje til steking
Salt og pepper

Peppersaus
Kjøpe ferdig eller lage selv;
1 ss smør
1 stk finhakket sjalottløk
1 ts syltet grønn pepper
1/2 ts rosépepper
1 1/5 dl kremfløte
1 1/2 dl oksekraft
salt

Tilbehør
2 tomater
grønn salat