Blekksprutpølse med potetmos

Middagen blir straks morsommere med blekksprutpølser! Håper bare ikke blekkspruten spiser opp all potetmosen fra Kokt & Klar selv, for den er veldig god!

Tilberedning

Del pølsene i langs på fire, men la de henge sammen i toppen. Del så hver «arm» i to slik at du får til sammen åtte armer. Stek pølsene i olje eller smør på middels varme. Varm fersk potetmos fra Kokt & Klar etter anvisning på pakken. Det raskeste er mikro som kun tar 4 minutter! Blekkspruten kan pyntes med øyne av ketchup eller nellikspiker. Nellikspikerne bør ikke spises.

Ingredienser

Til 2 personer
2-4 skinnfri kjøttpølser
1 pk Potetmos fra Kokt & Klar

Annet godt tilbehør:
Grønnsaker, frosne eller ferske
Salat

Relaterte produkter

Ingredienser

Til 2 personer
2-4 skinnfri kjøttpølser
1 pk Potetmos fra Kokt & Klar

Annet godt tilbehør:
Grønnsaker, frosne eller ferske
Salat