Grønn potetsalat med varmrøkt laks

Med en pakke ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar kan du trylle frem en lett potetsalat. Dette er et deilig sommermåltid, og potetsalaten smaker også godt til varmrøkt og grillet fisk.

Tilberedning

Skjær de ferdig kokte matpotetene fra Kokt & Klar i 2-4 biter.

Knekk av den nederste delen av asparges og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Kjøl aspargesen i kaldt vann og kutt i passe små biter. Kok eggene til de er “smilende” (litt mer enn bløtkokt) i ca. 7-8 minutter og kjøl eggene ned i kaldt vann. Skrell eggene.

Lag dressingen ved å vispe sammen dijonsennep, flytende honning og sitronsaft. Spe med olivenolje i en tynn stråle og visp til det tykner. Smak til med salt og pepper, og tilsett finhakket eller finstrimlet sjalottløk og finhakket fersk dill.

Vend dressingen sammen med ternet matpotet og kokt asparges. Server sammen med varmrøkt laks og et smilende egg delt i to.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 porsjoner
1 pk Kokt & Klar Matpotet á 420 g
Varmrøkt laks til 2 personer (Beregn ca. 100-150 g varmrøkt laks per person til lunch og 150-180 g til middag).
1 bunt grønne asparges
1/2 potte dill
2 egg

Til dressingen
1 1/2 dl olivenolje
2 ss dijonsennep
1 ss flytende honning
1/2 potte fersk dill
Saften av 1/2 sitron
1 sjalottløk
salt og pepper

 

 

Relaterte produkter

Ingredienser

Til 2 porsjoner
1 pk Kokt & Klar Matpotet á 420 g
Varmrøkt laks til 2 personer (Beregn ca. 100-150 g varmrøkt laks per person til lunch og 150-180 g til middag).
1 bunt grønne asparges
1/2 potte dill
2 egg

Til dressingen
1 1/2 dl olivenolje
2 ss dijonsennep
1 ss flytende honning
1/2 potte fersk dill
Saften av 1/2 sitron
1 sjalottløk
salt og pepper