Potetsalat med vinaigrette

Potetsalat med vinaigrette er en lettere og friskere versjon enn den rømmebaserte potetsalaten. Smaker godt til fisk og lyst kjøtt. Med en pakke ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar lager du denne på få strakser.

Tilberedning

Kutt potetene i biter. Lag dressingen ved å blande eddik med olje, sennep, presset hvitløk, salt og pepper.
Bland potetbitene med vinaigretten. Vend inn friske finhakkede urter og smak til med salt og pepper om nødvendig.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer
1 pk Kokt & Klar Matpoteter á 420 g

Vinaigrette
1/2 dl hvitvinseddik
1 dl olivenolje
2 ts dijonsennep (grov el. fin)
1 hvitløksfedd
Salt og pepper
Friske urter som f.eks gressløk og persille

Relaterte produkter

Ingredienser

Til 2 personer
1 pk Kokt & Klar Matpoteter á 420 g

Vinaigrette
1/2 dl hvitvinseddik
1 dl olivenolje
2 ts dijonsennep (grov el. fin)
1 hvitløksfedd
Salt og pepper
Friske urter som f.eks gressløk og persille