Snacksfjøl med marinerte Provencepoteter

By på ei lekker anretning med sommerlige smaker og server som velkomstsnacks, til fest, forrett eller kvelds. Server noe godt å drikke til og la gjestene hygge seg. De små marinerte Provencepotetene fra Kokt & Klar er et smakfullt tilbehør som passer utmerket sammen med de øvrige smakene.

Tilberedning

Begynn med tzatzikien. Riv agurk på råkostjernet og dryss på salt. La det trekke 5-10 minutter, og press ut vannet. Bland agurken med presset hvitløk og yoghurt og smak til med pepper.

Kok eggene i ca. 10 min, kjøl de ned under rennende vann og skrell dem.
Tre minimozzarella og cherrytomater på cocktailpinner.
Skjær melon i pene skiver.
Bruk ostehøvel og lag lange strimler av agurkene som du lager snurrer av.

Anrett Provencepoteter med spekematen, tzatzikien, cocktailpinnene med tomat og mozzarella og kokte egg. Pynt med friske jordbær, gressløk og agurksnurrene.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2-4 personer
1 pk Provencepoteter 350-500 g
Cherrytomater
Minimozzarella eller mozzarella skåret i biter
4 egg
Spekemat som spekeskinke og spekepølse, beregn ca. 150 g per person.
Hhonningmelon
Agurk, fersk gressløk og jordbær til pynt

Tzatziki
3 dl gresk yoghurt
 stk agurk
2 fedd hvitløk
salt & pepper

Ingredienser

Til 2-4 personer
1 pk Provencepoteter 350-500 g
Cherrytomater
Minimozzarella eller mozzarella skåret i biter
4 egg
Spekemat som spekeskinke og spekepølse, beregn ca. 150 g per person.
Hhonningmelon
Agurk, fersk gressløk og jordbær til pynt

Tzatziki
3 dl gresk yoghurt
 stk agurk
2 fedd hvitløk
salt & pepper