Bacalao fra Kokt & Klar har vunnet priser på grunn av sin uovertrufne smak. Den er laget i sous vide slik at all den gode smaken er intakt. Vi bruker førsteklasses råvarer slik som klippfiskloins av nordnorsk torsk, nordnorske poteter, extra virgin olivenolje og marinerte oliven for ekstra god smak. Varm den i posen, så beholder du de fine, hele bitene av klippfisk og poteter.

  • Ingredienser

    Klippfisk av torsk (Gadus morhua) (28 %), potet (23 %), løk, paprika, tomat, extra virgin olivenolje, sorte oliven, marinerte oliven (grønne oliven, solsikkeolje, salt, grønn og rød paprika, eddik, sitron, antioksidanter (E300, E330) og konserveringsmidler (E211, E224)), hvitløk og chili.

  • Næringsinnhold

    Energi 511 kJ (122 kcal), Fett 5,0 g hvorav mettede fettsyrer 0,7 g, Karbohydrater 6,9 g hvorav sukkerarter 3,0 g, Protein 11,9 g og salt 0,4 g.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0°C til +4°.

  • Allergener

    Fisk.

  • Emballasje

    500 g og 2500 g. Produktet er pakket i plast.

     

  • Hvor kan jeg kjøpe

    Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.

  • Serveringstips

    Bacalao serveres som en selvstendig middagsrett og passer godt å servere året rundt. Godt brød eller hvitløksbaguetter passer som tilbehør.

Relaterte produkter