Lapskaus med fårekjøtt er laget på en tradisjonell nordnorsk lapskausoppskrift med ferskt, kokt fårekjøtt og lokalt dyrkede grønnsaker. Lapskaus har vært en del av den norske middagskulturen i flere hundre år og en langkokt gryterett med biter av ordentlig kjøtt var festmat og ble kun tilberedt ved spesielle anledninger.

  • Ingredienser

    Potet (38 %), vann, fårekjøtt (14 %), gulrot, kålrot, løk, purreløk, rapsolje, salt, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, aroma, kjøttekstrakt 2,5 %, rapsolje, krydder, løk, hvitløk, paprika) krydderblanding (Salt, dekstrose, gjærekstrakt, løk, hvitløk, pepper, løpstikke, rapsolje, gurkemeie) og pepper.

  • Næringsinnhold

    Energi 335,5kJ (80 kcal), Fett 3,5 g hvorav mettede fettsyrer 0,8 g, Karbohydrater 8,1 g hvorav sukkerarter 2,2 g, Protein 3,4 g og Salt 0,8 g.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0°C til +4°.

  • Allergener

    Ingen.

  • Emballasje

    2500 g. Produktet er pakket i plast.

  • Hvor kan jeg kjøpe

    Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.

  • Serveringstips

    Lapskausen er serveringsklar og krever kun oppvarming. Server sammen med godt flatbrød.