Provencepoteter fra Kokt & Klar er små mandelpoteter marinert og kokt i sous vide i en krydderblanding inspirert av Middelhavet med hvitløk, timian og basilikum. De ser lekre ut på tallerkenen og smaker godt til lyst kjøtt og fisk, og til for eksempel grillet lam, lammelår eller lammestek.

  • Ingredienser

    Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.

  • Næringsinnhold

    Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0°C til +4°.

  • Allergener

    Ingen.

  • Emballasje

    500 g og 2000 g. Produktet er pakket i plast.

  • Hvor kan jeg kjøpe

    Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.

     

  • Serveringstips

    Server Provencepoteter som tilbehør til kylling, svin, eller laks. Kryddermarinaden har smaker som harmonerer svært godt til grillet lam, lammelår eller lammestek.

Relaterte produkter