Provencepoteter fra Kokt & Klar er små mandelpoteter marinert og kokt i sous vide i en krydderblanding inspirert av Middelhavet med hvitløk, timian og basilikum. De ser lekre ut på tallerkenen og smaker godt til lyst kjøtt og fisk, og til for eksempel grillet lam, lammelår eller lammestek.

-
Ingredienser
Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.
-
Næringsinnhold
Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g.
-
Oppbevaring
Kjølevare 0°C til +4°.
-
Allergener
Ingen.
-
Emballasje
500 g og 2000 g. Produktet er pakket i plast.
-
Hvor kan jeg kjøpe
Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.
-
Serveringstips
Server Provencepoteter som tilbehør til kylling, svin, eller laks. Kryddermarinaden har smaker som harmonerer svært godt til grillet lam, lammelår eller lammestek.