Provencepoteter fra Kokt & Klar er små mandelpoteter som er marinert og kokt i sous vide i en krydderblanding inspirert av Middelhavet, sol og sommer. Ekstra god til lyst kjøtt og fisk og retter av lam.

  • Ingredienser

    Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.

  • Næringsinnhold

    Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g.

  • Allergener

    Ingen.

  • Forpakningsstørrelse

    500 g.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0°C til +4°C.

  • Tilberedning

    Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull i forpakningens overside. Oppvarmingstid vil variere etter forpakningsstørrelse og varm i cirka 3-4 min på 800-900 watt.

    Stekeovn: Hell potetene i en egnet ildfast form og varm ved 250°C i ca. 15 minutter. Vend potetene underveis

    Stekepanne: Varm opp en stekepanne til middels varme. Stek potetene, gjerne sammen med marinaden i ca. 10 min. Vend potetene underveis.

    Grill: Legg potetene på aluminiumsfolie og grill i ca 15 min. Vend potetene underveis.

    Vannbad: Kok opp vann, nok til at det dekker posen, og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la posen trekke i 12-15 min.

  • Hvor kan jeg kjøpe

    Provencepotet 500 g fås kjøpt i Rema 1000. Du kan også finne den i enkelte Spar, Eurospar, Meny, Kiwi eller Jokerbutikker. Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk.

  • Serveringstips

    Her finner du våre oppskrifter.

Relaterte produkter