• Alle
  • Forbruker
  • Storkjøkken
  • Alle
  • Fløtepoteter
  • Stapper, moser og stuinger
  • Bacalao
  • Marinerte mandelpoteter
  • Vakuumerte, hele, kokte poteter. Matpoteter
  • Alle
  • Poteter, kokte og rå
  • Fløtepotet og basiser
  • Stapper, moser, stuinger
  • Marinerte poteter
  • Ferdige måltider
  • Produktene fra Kokt & Klar er laget på Senja med kjærlighet til Nord-Norge, råvarene vi omgir oss med og våre mattradisjoner. Middagstilbehør og ferdige retter fra Kokt & Klar smaker som hjemmelaget, og vi benytter oss av nordnorske poteter og grønnsaker så lenge vi har tilgang.

    I 25 år har vi satset på matproduksjon med ønske om å bevare de ekte, gode smakene. Våre produkter inneholder derfor ingen tilsetningsstoffer.
    Ekte og ærlig mat!

     

  • Storhusholdningsproduktene fra Kokt & Klar har høy kvalitet og skal bidra til en god matopplevelse for dine gjester. Vår rettesnor er at produktene fra Kokt & Klar skal smake som om de er hjemmelaget. Med produksjonsmetoden sous vide tar vi vare på god smak og næringsinnhold uten å måtte bruke tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

    Produktene kan serveres i løpet av få minutter, og gjester og brukere gir produktene våre gode skussmål. Vi synes det er viktig å bruke lokale råvarer i størst mulig grad, og benytter derfor nordnorsk potet, gulrot og kålrot så lenge vi har tilgang.

    Storhusholdningsproduktene fra Kokt & Klar er tilgjengelig via grossister. Se oversikt over distributører og grossister her, eller ta kontakt med oss direkte.

      

     

     

  • Fløtepoteter går aldri av moten og er et anvendelig favorittilbehør som passer både til kjøtt og fisk, året rundt og når man skal kose seg litt ekstra rundt bordet. Varm dem opp i posen, hell i en serveringsskål og spis dem som de er, eller gratiner i ovnen med ekstra ost. Fløtepoteter fra Kokt & Klar er laget av førsteklasses råvarer og inneholder kun ferske poteter, kremfløte og melk fra nordnorske gårder og krydder. Fløtepoteter fra Kokt & Klar gir deg et perfekt resultat, hver gang.

  • Vi lager stapper og moser ved hjelp av sousvidemetoden som bevarer både smak og næringsstoffer. Potetene og kålroten vi benytter til potetmos og kålrotstappe er av nordnorsk opprinnelse så lenge vi har tilgang. Visste du at gulrot og kålrot dyrket i arktisk klima, med kjølig vekstsesong og helt spesielle lysforhold, smaker søtere enn grønnsaker dyrket lenger sør i landet?

  • Bacalao er en spenstig gryte med klippfisk, poteter og tomat med opprinnelse i Portugal. Også vi nordmenn har trykket den spenstige gryten til våre hjerter. Server bacalao til både hverdags og fest, gjerne med godt brød eller hvitløksbaguetter som tilbehør.

  • Mandelpoteter er en delikatesse som begeistrer, og vi har valgt ut de aller minste mandelpotetene til disse marinerte smaksbombene. Potetene trekker til seg all den gode smaken fra marinaden og blir et spennende tilbehør til en rekke matretter. Server dem til tapas og grillet mat og prøv dem til både kjøtt og fisk. Potetene er ferdig kokt i sous vide og kan derfor varmes opp på få minutter.

  • Potet er en av de viktigste matvarene i verden og en viktig næringskilde med høyt innhold av karbohydrater, jern og vitaminer. Med sin nøytrale smak passer de til en rekke ulike retter, og er å regne som fast tilbehør til en rekke matretter.