Provencepotet

Våre Kokt og Klar Provencepotet egner seg ypperlig til kylling, kalkun, svinekjøtt, lam, biff,
laks og kveite. Kokt og Klar Provencepotet passer meget godt i en salat eller tapas, og kan da serveres både varm og kald.

Tilberedning:
Grill: I aluminiumsform eller liknende på grillen i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekeovn: I ildfast form ved 250 grader i ca 15 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Stekepanne: I stekepanne på ganske sterk varme i ca 12 min. Vend poteten av og til for jevn stekeskorpe.
Mikrobølgeovn: Stikk hull i pakken. Full effekt i 4 min.

Næringsinnhold per 100 g:
Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g

Ingredienser:
Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.

Allergener: Ingen.