På utkikk etter en middagsrett for to? Stek biff som du strimler og serverer med crispy Knuste Poteter «Bearnaise» fra Kokt & Klar. En klassisk smakskombinasjon som aldri slår feil!
INGREDIENSER
2 biffer, gjerne av ytrefilet
2 ss nøytral stekeolje
2 ss smør
salt og pepper
1 pk Kokt & Klar Knuste Poteter «Bearnaise»
Annet godt tilbehør:
Kryddersmør
Grønn salat
Dele på
TILBEREDNING
La bifffen romtempere før du tørker dem med kjøkkenpapir og krydrer med salt og pepper.
Tilbered Kokt & Klar Knuste poteter etter anvisning på pakken Hvis du vil tilberede dem i stekeovn, sett stekeovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader over- og undervarme. Hell de ferdig kokte potetene i en ildfast form eller på en bakebrett kledt med bakepapir. Knus potetene med for eksempel bunnen av et glass. Pass på at potetene henger sammen. Fordel pakken med olje med smørsmak over de knuste potetene og dryss også over krydderet som du finner under etiketten. Stek potetene i 15-20 minutter de de er gyldne og crispy i kantene.
Varm opp en stekepanne med olje og stek biffene i ca 2 minutter på hver side. Mot slutten av steketiden tilsetter du smør som du øser over kjøttet under steking. La biffene hvile noen minutter.
Skjær biffene i pene skiver og server med de Kokt & Klar Knuste Poteter, urtesmør og salat.
Velbekomme!