Cheddargratinert kålrotstappe med bacon og vårløk

En nydelig vri på Kokt & Klar Kålrotstappe som tilfører noe salt, noe friskt og med smeltet ost på toppen. Vanskelig å ikke like!

INGREDIENSER

Til 2-3 personer

1 pk Kokt & Klar Kålrotstappe 500g
150 g revet cheddarost
150 ternet bacon
2-3 stilker vårløk

Dele på

TILBEREDNING

Sett stekeovnen på 210 grader.

Ha Kokt & Klar kålrotstappe i en bolle.

Stek baconterningene i ei stekepanne.

Vask og skjær vårløkstilkene i tynne skiver.

Vend baconterningene og vårløken sammen med kålrotstappen. Bland også inn 50 g revet cheddar.

Ha blandingen i en ildfast form og dryss resten av osten på toppen.

Stek formen i ovnen i cirka 20-25 minutter til osten er gylden og fin.

Pynt gjerne med ekstra skivet vårløk på toppen.

Velbekomme!

Relaterte produkter