
Overrask med salte, saftige vafler og se om du klarer å unngå å røpe at den hemmelige ingrediensen er kålrotstappe. Server til lunch, som en smårett, forrett eller tilbehør til god drikke.
Tilberedning
Bland sammen egg, kålrotstappe og melk. Rør inn hvetemel og smeltet smør. La røren svelle i ca. 30 minutter. Stek gyldne vafler i et oppvarmet, smurt vaffeljern.
Pisk créme fraiche med visp i kjøkkenmaskin til den blir luftig. Del opp vaffelhjertene og legg litt créme fraiche på hvert hjerte og pynt med røkelaks og kapers, spekeskinke, rogn og rødløk og nyt!
Ingredienser
Til 4 vaffelplater
3 egg
4 dl hvetemel
2 dl melk
3 ss smeltet smør
5 dl kålrotstappe (tilsvarer 1 pk Kokt & Klar kålrotstappe).
Forslag til topping
2 dl créme fraiche
røkelaks & kapers
spekeskinke
rogn & rødløk
friske urter
Relaterte produkter
Ingredienser
Til 4 vaffelplater
3 egg
4 dl hvetemel
2 dl melk
3 ss smeltet smør
5 dl kålrotstappe (tilsvarer 1 pk Kokt & Klar kålrotstappe).
Forslag til topping
2 dl créme fraiche
røkelaks & kapers
spekeskinke
rogn & rødløk
friske urter