Knuste Poteter med parmesandip

Knuste poteter med dip er en herlig liten snacksrett! Lages enkelt med ferdig kit Knuste poteter fra Kokt & Klar. Bare husk å start med dipen slik at smakene i den får stå og godgjøre seg mens du fikser potetene. Lettvint og kjempegodt!

INGREDIENSER

1 pakke Knuste Poteter
Smørblanding (fra pakken)
Krydderblanding (fra pakken)
5 ss revet parmesan til gratinering

Til dip:
2 dl crème fraiche
2 ss majones eller yoghurt naturell
5 ss finrevet parmesanost
Salt og pepper

Dele på

TILBEREDNING

Begynn med dippen. Bland crème fraiche med majones eller yoghurt naturell. Med yoghurt får du en friskere dip, og med majones blir den fyldigere. Du velger! Riv parmesan på den fine delen av rivjernet og bland inn sammen med salt og pepper. Sett dippen i kjøleskapet.

Varm opp stekeovnen til 180°C varmluft (200°C over- og undervarme) og finn frem et bakebrett med bakepapir.

Knus potetene ved å helle de ferdigkokte potetene ut på bakebrettet. Klem dem lett med bunnen av et kopp eller bruk fingrene slik at de blir knuste. Sterk i klypa? Du kan også klemme potetene flate når de er i pakken og helle de rett ut på stekebrettet. Hvis du bruker airfryer; pass på at det er godt med luft mellom hver potet. Fordel posen med smørblanding og posen med krydderblanding som du finner i pakken jevnt over de knuste potetene. Stek de Knuste potetene etter anvisning på pakken.

Server de knuste potetene med i dippen.

Dypp, spis og nyt!


Relaterte produkter