Ostegratinerte fløtepoteter

Gratinerte fløtepoteter er virkelig et favorittilbehør til middagen for mange, og med ferdige fløtepoteter fra Kokt & Klar kan du lage ostegratinerte poteter på et øyeblikk. Slik gjør du det!

INGREDIENSER

Til 4 personer    

500 g- 1 kg fløtepoteter  
100 g-200 g revet hvit ost  

Dele på

TILBEREDNING

1. Sett stekeovnen på 210 grader.  

2. Hell fløtepotetene fra Kokt & Klar i en passende ildfast form og dryss revet ost på toppen.  

3. Stek formen i ca 20-40 minutter, eller til du ser at osten er smeltet og gylden på toppen og fløten bobler langs kanten på den ildfaste formen.  La gjerne formen hvile noen minutter på benken før servering.  

Server til for eksempel lammelår, lammekoteletter, biff, fugl eller stek.  Velbekomme!  

Relaterte produkter