Ovnsbakt laks med kålstuing

Ovnsbakt laks med kremet kålstuing er en klassisk og smakfull middagsrett som kombinerer den saftige fisken med en silkemyk stuing av norsk kål. En perfekt hverdagsmiddag som både metter og begeistrer.

INGREDIENSER

Til 2 personer

2 laksefileter uten skinn og ben
1 agurk
1 sitron
frisk dill
Salt og pepper

1 pk Kålstuing fra Kokt & Klar
1 pk Matpoteter fra Kokt & Klar

Dele på

TILBEREDNING

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

Krydre laksen med salt og pepper og stek i ovnen i 12-14 minutter.

Varm Kokt & Klar kålstuing og Kokt & Klar matpoteter etter anvisningen som du finner på pakken. Vi anbefaler å varme produktene i posen.

Skjær agurken i tynne skiver ved hjelp av ostehøvel og kutt sitronen i båter.

Server laksen med kålstuing, kokte poteter, agurkstrimler og sitron. Topp med frisk dill.

Velbekomme!

Relaterte produkter