Pølsepanne med Knuste Poteter

Enkel hverdagsmiddag med maks smak! Knuste poteter, saftige pølser og ovnsbakte grønnsaker – alt på ett brett!

INGREDIENSER

Til 4 personer

1 pakke Knuste Poteter
Smørblanding (fra pakken)
Krydderblanding (fra pakken)

4 pølser
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
1 rødløk
3 store sjampinjonger
1 ss olivenolje
Salt og pepper
Hakket bladpersille til pynt

Dele på

TILBEREDNING

Varm opp stekeovnen til 180°C varmluft (200°C over- og undervarme) og finn frem et bakebrett med bakepapir.

Knus potetene ved å helle de ferdigkokte potetene ut på bakebrettet med litt mellomrom mellom dem. Klem dem lett med bunnen av et kopp eller bruk fingrene slik at de blir knuste. Sterk i klypa? Du kan også klemme potetene flate når de er i pakken og helle de rett ut på stekebrettet. Hvis du bruker airfryer; pass på at det er godt med luft mellom hver potet. Fordel posen med smørblanding og posen med krydderblanding som du finner i pakken jevnt over de knuste potetene.

Skjær pølsene i 1 cm tykke skiver. I en bolle, rens og kutt paprika, løk og sjampinjonger i terninger og vend i oljen. Krydre lett med salt og pepper. Fordel blandingen på brettet mellom de knuste potetene.

Stek i ovnen i cirka 25 minutter til potetene er gylne og crispy, og pølsene og grønnsakene er gjennomvarme. Et dryss hakket bladpersille før servering smaker godt.

Hvis du ønsker tilbehør til denne retten vil et speilegg til hver være godt. Klassisk ketchup til pytt-i-panne er også lov.

Spis og nyt!


Relaterte produkter