Potetsalat av Knuste Poteter

En ny favoritt til grillmaten! Potetsalat med Knuste poteter er er full av alle de gode smakene. Bare husk å la potetene kjøle seg ned før du blander dem inn for trygg og god mat.

INGREDIENSER

1 pakke Knuste Poteter
Smørblanding (fra pakken)
Krydderblanding (fra pakken)
2 dl gresk yoghurt
100 g majones
1 agurk
Saften av 1/2 sitron
finhakkede urter f.eks persille eller gressløk
2-3 stilker vårløk
Salt og pepper

Dele på

TILBEREDNING

Varm opp stekeovnen til 180°C varmluft (200°C over- og undervarme) og finn frem et bakebrett med bakepapir.

Knus potetene ved å helle de ferdigkokte potetene ut på bakebrettet. Klem dem lett med bunnen av et kopp eller bruk fingrene slik at de blir knuste. Sterk i klypa? Du kan også klemme potetene flate når de er i pakken og helle de rett ut på stekebrettet. Hvis du bruker airfryer; pass på at det er godt med luft mellom hver potet. Fordel posen med smørblanding og posen med krydderblanding som du finner i pakken jevnt over de knuste potetene. Stek de Knuste potetene etter anvisning på pakken.

Mens potetene steker lager du potetsalatbasisen. Visp sammen gresk yoghurt, majones, sitronsaft og finhakkede urter. Rens vårløken og strimle den i tynne skiver. Skrell bort det grønne skallet fra agurken og skjær den i biter. Hold gjerne av litt vårløk, urter og agurk til pynt. Vend inn vårløken og agurkbitene og smak til med salt og pepper.

Når de Knuste potetene er stekt er det viktig at de får kjøle seg ned før du vender de inn i potetsalatbasisen. Når det er klart smuldrer du opp potetene lett ved hjelp av fingrene og blander de med resten av salaten. Pynt gjerne med urter og finhakket vårløk og agurk.

Spis og nyt!


Relaterte produkter