Til viltkjøtt smaker det nydelig med fløtepotet, og til denne retten har vi valgt reinsdyrmedaljong som kommer fra den indre delen av baklåret. Du kan også bruke indrefilet, ytrefilet eller mørbrad. Prøv gjerne vår fløtepotet med hvitløk og ost fra Balsfjord til nettopp viltkjøtt. En nydelig smakskombinasjon!
INGREDIENSER
Til 2 personer
1 pk Kokt & Klar Fløtepotet
revet ost til gratinering
300 g reinmedaljong
2 ss smør
2 gulrøtter
1 persillerot
1 ts tørket timian
2 ts olivenolje
Tyttebær
Et par einebær
Saus, kjøpe ferdig rødvinssaus eller lage selv;
1 sjalottløk
1 ss olje
2,5 dl rødvin
2,5 dl viltkraft
50 g usaltet smør
Salt og pepper
Dele på
TILBEREDNING
Server reinsdyrmedaljongene med fløtepotet, bakte rotgrønnsaker, rødvinssaus og de fløtegratinerte potetene. Pynt gjerne med tyttebær og frisk timian. Velbekomme!