Smashed potatoes av matpoteter

Smashed potatoes lages av kokte knuste poteter som bakes i ovn til de blir sprø og lekre på toppen, men myke på innsiden. Med ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar kan du lage smashed potatoes på under tretti minutter.

INGREDIENSER

Til 2 personer
1 pk ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar á 420 g
4 ss smeltet smør
2 fedd hvitløk
Salt og pepper
Fersk timian
80 g fersk revet parmesan

Dele på

TILBEREDNING

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader.
  2. Legg matpotetene i en smurt ildfast form. Bruk en potetstapper eller gaffel og knus potetene lett, de skal ikke gå i stykker, men henge sammen litt.
  3. Smelt smøret i en liten kjele. Press hvitløken og ha i smøret. Tilsett salt og pepper.
  4. Bruk en spiseskje og fordel smørblandingen jevnt over potetene.
  5. Riv fersk parmesan i et jevnt lag over potetene og fordel fersk timian over.
  6. Stek i ca. 20 min eller til potetene er gyldne på toppen.

Server gjerne som tilbehør til stekte karbonader, fiskeburgere eller som mettende tilbehør til en vegetarrett.

Velbekomme!

Relaterte produkter