Bacalao 500 g fra Kokt & Klar har vunnet priser på grunn av sin uovertrufne smak. Den er laget i sous vide slik at all den gode smaken er intakt. Vi bruker førsteklasses råvarer slik som klippfiskloins av nordnorsk torsk, nordnorske poteter, extra virgin olivenolje og marinerte oliven for ekstra god smak. Varm den i posen, så beholder du de fine, hele bitene av klippfisk og poteter.
Klippfisk av torsk (Gadus morhua) (28 %), potet (23 %), løk, paprika, tomat, extra virgin olivenolje, sorte oliven, marinerte oliven (grønne oliven, solsikkeolje, salt, grønn og rød paprika, eddik, sitron, antioksidanter (E300, E330) og konserveringsmidler (E211, E224)), hvitløk og chili.
Energi 511 kJ (122 kcal), Fett 5,0 g hvorav mettede fettsyrer 0,7 g, Karbohydrater 6,9 g hvorav sukkerarter 3,0 g, Protein 11,9 g og salt 0,4 g.
Fisk.
500 g.
Kjølevare 0°C til +4°C.
Best resultat oppnås ved å varme produktet i posen.
Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull i emballasjens overside. Varm i 4 min på ca. 800-900 W.
Vannbad: Kok opp vann, nok til at det dekker posen, og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la posen trekke i 12-15 min.
Bacalao 500 g fås kjøpt i Coop Extra og OBS i Nord-Norge.
Spar og Eurospar i Nord-Norge.
Joker i Nord-Norge.
Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk!
Her finner du alle våre oppskrifter.