Bacalao fra Kokt & Klar har vunnet priser på grunn av sin uovertrufne smak! Den er laget i sous vide slik at all den gode smaken er intakt. Vi bruker førsteklasses råvarer slik som klippfiskloins av nordnorsk torsk, nordnorske poteter, extra virgin olivenolje og marinerte oliven for ekstra god smak. Varm den i posen, så beholder du de fine, hele bitene av klippfisk og poteter.
Klippfisk av torsk (Gadus morhua) (28 %), potet (23 %), løk, paprika, tomat, extra virgin olivenolje, sorte oliven, marinerte oliven (grønne oliven, solsikkeolje, salt, grønn og rød paprika, eddik, sitron, antioksidanter (E300, E330) og konserveringsmidler (E211, E224)), hvitløk og chili.
Energi 511 kJ (122 kcal), Fett 5,0 g hvorav mettede fettsyrer 0,7 g, Karbohydrater 6,9 g hvorav sukkerarter 3,0 g, Protein 11,9 g og salt 0,4 g.
Kjølevare 0°C til +4°.
Fisk.
500 g og 2500 g. Produktet er pakket i plast.
Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.
Bacalao serveres som en selvstendig middagsrett og passer godt å servere året rundt. Godt brød, flatbrød eller hvitløksbaguetter smaker godt som tilbehør.