Lapskaus er en tradisjonell norsk rett med kjøtt, poteter og gode grønnsaker som kålrot og gulrot. Kokt & Klar lys lapskaus lages også med nordnorske poteter og nordnorsk kjøtt og har en fyldig og hjertevarm smak. Kortreist kvalitetsmat! Kokt & Klar Lapskaus kan med fordel varmes opp i posen, og er et godt serveringsalternativ for lag og foreninger som skal servere mat til mange.
Potet (38 %), vann, lammekjøtt (14 %)(salt, konservering E250), gulrot, kålrot, løk, purreløk, rapsolje, salt, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, aroma, kjøttekstrakt 2,5 %, rapsolje, krydder, løk, hvitløk, paprika) krydderblanding (Salt, dekstrose, gjærekstrakt, løk, hvitløk, pepper, løpstikke, rapsolje, gurkemeie) og pepper
Energi 356kJ (85 kcal), Fett 4,3 g hvorav mettede fettsyrer1,2 g, Karbohydrater 8,1 g hvorav sukkerarter 2,2 g, Protein 2,8 g og Salt 0,8g
Frysevare -18°C eler kaldere. Tines i kjøleskapstemperatur.
Ingen.
2500 g. Produktet er pakket i plast.
Kokt & Klar Lapskaus 2500g selges direkte fra fabrikken vår på Silsand. Kontakt oss på tlf. 77 85 06 90.
Kokt & Klar Lapskaus er spiseklar og behøver kun oppvarming.