Provencepoteter fra Kokt & Klar er små nordnorske mandelpoteter marinert og ferdig kokt i sous vide i en aromatisk krydderblanding inspirert av Middelhavet med hvitløk, timian og basilikum. De små potetene ser lekre ut på tallerkenen og smaker ekstra godt til lyst kjøtt og fisk, og til for eksempel grillet lam, lammelår eller lammestek.
Potet (91%), rapsolje, hvitløk (0,5%), krydderblanding (0,5 %) (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02%), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.
Energi 602 kJ (143 kcal), Fett 7,63 g hvorav mettede fettsyrer 0,5 g, Karbohydrater 16 g hvorav sukkerarter 1,6 g, Kostfiber 2,0 g, Protein 1,9 g og Salt 0,4 g.
Kjølevare 0°C til +4°.
Ingen.
Produktet kan leveres som 2000 g. Produktet er pakket i plast.
Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.
Server Provencepoteter som tilbehør til kylling, svin, eller laks. Kryddermarinaden har smaker som harmonerer svært godt til grillet lam, lammelår eller lammestek.