Lag foliepakker med fisk og Provencepoteter fra Kokt & Klar og legg på grillen. Herlig, smakfull og lett sommermat!
INGREDIENSER
Til 4 personer
1 pk Provencepotet á 500 g eller 2 pk á 350 g
600 g fersk fisk, f.eks laks, torsk eller steinbit
4 ss smør
4 sjalottløk
1 gulrot
1 bunt asparges
1 bunt brokkoli eller bimi
2 sitroner
1 bunt fersk dill
Salt og pepper
Aluminiumsfolie
Dele på
TILBEREDNING
Lag til fire ark med aluminiumsfolie, og lag en liten fordyping i hver.
Legg Provencepoteter i bunnen av hver foliepakke, og ta gjerne med litt av den gode marinaden.
Skjær fisken i terninger på ca. 1,5 * 1,5 cm.
Skrell gulrota og skjær den i tynne staven. Skrell og skjær aspargesen i biter på ca. 2 cm.
Skjær brokkolien i små buketter. Skrell og skjær sjalottløken i tynne skiver. Finhakk dillen.
Oppå Provencepotetene legger du fisketerninger, gulrotstaver, brokkolibuketter, sjalottløk, asparges, salt, pepper og finhakket dill. Krydre med salt og pepper.
Pakk sammen folien til tette porsjonspakker og legg på varm grill. Grill i cirka 20 minutter til fisken er gjennomstekt og grønnsakene er møre.