Provencepotet fra Kokt & Klar er små mandelpoteter som er marinert og kokt i sous vide i en aromatisk krydderblanding inspirert av Middelhavet, sol og sommer. Ekstra god til lyst kjøtt, fisk og retter av lam, men prøv også til tapas.
Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.
Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g.
Ingen.
350 g og 500 g.
Kjølevare 0°C til +4°C.
Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull i emballasje overside. Varm i cirka 3-4 min på 800-900 watt.
Stekeovn: Hell potetene i en egnet ildfast form og stek ved 250°C i ca. 15 minutter. Vend potetene underveis
Stekepanne: Varm opp en stekepanne til middels varme. Stek potetene, gjerne sammen med marinaden i ca. 10 min. Vend potetene underveis.
Grill: Legg potetene på aluminiumsfolie og grill i ca 15 min. Vend potetene underveis.
Vannbad: Kok opp vann, nok til at det dekker posen, og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la posen trekke i 12-15 min.
Provencepotet 350 g fås kjøpt i Coopbutikkene Mega, Extra, OBS, Prix, Marked og Matkroken i hele Norge.
Provencepotet 500 g fås kjøpt i Rema 1000 i Nordland, Troms og Finnmark. Du kan også finne den i enkelte Spar/Eurospar, Kiwi, Joker og Nærbutikken.
Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk.
Her finner du alle våre oppskrifter.