Hvitløksbaguett til bacalao

Bacalao smaker ekstra godt i følge med sprø hvitløksbaguetter. Lag dem selv ved hjelp av ferdige baguetter mens du varmer den nydelige bacalaoen fra Kokt & Klar!

Tilberedning

Rør det myke smøret sammen med presset hvitløk, hakket persille, salt og pepper.
Skjær baguetten i ca. 1 cm tykke skiver, men pass på å ikke skjære helt igjennom.
Smør hvitløkssmøret mellom skivene og dryss ost både mellom skivene og på toppen.
Stek baguetten på 180 grader varmluft til osten er smeltet og gylden på toppen ca. 10-13 minutter.

Ingredienser

Til 2 personer
1 baguett, lys eller grov
50 g mykt meierismør
3 ss fersk hakket persille
2 fedd hvitløk
salt og pepper
100 g revet ost

Relaterte produkter

Ingredienser

Til 2 personer
1 baguett, lys eller grov
50 g mykt meierismør
3 ss fersk hakket persille
2 fedd hvitløk
salt og pepper
100 g revet ost