Lam i pita med Provencepoteter

La oss si det kort og enkelt: Provencepotetene våre smaker aldeles nydelig sammen med lammekjøtt! Lam i pita er en fin hverdagsrett som sammen med tzatziki og Provencepotet gir deg en god smaksopplevelse.

INGREDIENSER

Til 2 personer
2 pitabrød
300 g lammeskav
2 ss olje eller smør til steking
1 paprika
1 rødløk
1/2 beger cherrytomater
Grønn salat
Salt og pepper
Chilipulver
1 fedd hvitløk
Provencepoteter fra Kokt & Klar

Tzatziki
150 g yoghurt naturell
1/2 agurk
1 fedd presset hvitløk
Salt og pepper

Dele på

TILBEREDNING

  1. Varm olje/smør i ei stekepanne og stek lammeskav i 5 minutter på middels høy varme. Krydre med salt, pepper og chili. Legg kjøttet til side. Skjær paprika i biter og rødløk i båter. Stek grønnsakene sammen med hvitløken til løken er blank. Vend inn kjøttet.
  2. Lag tzatziki ved å raspe agurken på den grove siden av rivjernet. La den gjerne renne av i ei sil, eller klem ut noe av væsken. Bland sammen yoghurt, presset hvitløk, salt og pepper og vend inn den revet agurk.
  3. Varm pitabrød og Provencepotet etter anvisning på emballasjen.
  4. Vask salat og cherrytomater og skjær tomatene i båter.
  5. Skjær ei lomme i pitabrødene og fyll med salat, lammeskav, grønnsaker og cherrytomat. Server pitabrødene sammen med Provencepotetene og tzatziki.

Velbekomme!

Relaterte produkter