Provencepoteter i grønnsaksform med laks

Dette er en genial hverdagsrett. Ferdige Provencepoteter fra Kokt & Klar bakes sammen med masse ekstra grønnsaker og serveres sammen med for eksempel fisk. En kjempeenkel rett, og det beste av alt, - du utnytter kryddermarinaden i pakken for å smaksette grønnsakene.

Tilberedning

Hell de marinerte Provencepotene og marinaden i pakken i en ildfast form. Skjær opp alle grønnsakene og ha i formen. Bland godt slik at all marinaden blir jevnt fordelt over grønnsaker og poteter.
Stek grønnsakene i ovnen på 250 grader i ca 25 min eller til grønnsakene er møre. Rør om noen ganger underveis i stekingen.
Stek fisk og server de ovnsbakte Provencepotetene og grønnsakene sammen med en klikk lettrømme eller créme fraiche.

God middag!

Ingredienser

Til 4 personer
1 pk Provencepoteter á 500 g
4 lakseporsjoner á 150 g
1 rød paprika
3 tomater
1 squash
1 rødløk
Lettrømme eller créme fraiche.

Ingredienser

Til 4 personer
1 pk Provencepoteter á 500 g
4 lakseporsjoner á 150 g
1 rød paprika
3 tomater
1 squash
1 rødløk
Lettrømme eller créme fraiche.