Pull apartbrød til bacalao

Til bacalao smaker det veldig godt å servere brød ved siden av, og gjerne brød med mye smak. Mange tyr til hvitløksbaguetter fra frysedisken, men pull apartbrød er i en annen liga. Crispy, varmt brød med hjemmelaget hvitløksmør, ost i mellom bitene og ekstra krydder. Dypp i bacalaoen og nyt de gode smakene!

Tilberedning

Skjær loffen i terninger på ca. 1,5 x 1,5 cm, men ikke skjær helt igjennom, la loffen henge sammen i bunnen.
Smelt smøret på medium varme i en liten kjele. Rens hvitløksfeddene og press dem i kjelen med smøret. La hvitløk og smør trekke på svak varme i ca. 3 minutter.
Fordel revet ost mellom lagene på loffen og dryss hakket gressløk på toppen. Bruk en skje og øs hvitløkssmøret jevnt over loffen og i mellom lagene. Krydre med litt chilipulver eller knuste chiliflak på toppen.

Pakk loffen inn i aluminiumsfolie og stek midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Åpne folien og stek i 10 minutter til.

Server pull apartbrødet til rykende varm bacalao fra Kokt & Klar!

 

Ingredienser

Til 2-4 personer
1 loff
100 g usaltet smør
6 fedd hvitløk
200 g revet ost f.eks cheddar & mozzarella
fersk gressløk
Chilipulver eller knuste tørkede chiliflak

Ingredienser

Til 2-4 personer
1 loff
100 g usaltet smør
6 fedd hvitløk
200 g revet ost f.eks cheddar & mozzarella
fersk gressløk
Chilipulver eller knuste tørkede chiliflak