Steke- og grillpotet fra Kokt & Klar er laget av små nordnorske mandelpoteter som ferdig kokt i sous vide i en lekker marinade. Marinaden inneholder barbecuesaus, noe som gjør dem ekstra gode til grillet mat, men de smaker også godt til ulike kjøttretter.
Potet (81 %), rapsolje (11 %), provencekrydder (4 %) (salt, hvitløk, løk, gurkemeie, paprika, oregano, rosmarin, timian, dekstrose (mais), gjærekstrakt, antioksidant (E330)), BBQ marinade (4 %) (sukker, vann, tomatpuré, sirup (sukkerroer), eddik (brandy), modifisert maisstivelse (E1422), salt, krydder, farge (E150c), karamell, røykaroma, fortykningsmiddel (E415), konserveringsmiddel (E202)) og gressløk (0,05 %).
Energi 760 kJ (182 kcal), Fett 11,5 g hvorav mettede fettsyrer 0,9 g, Karbohydrater 16,7 g hvorav sukkerarter 3,5 g, Protein 2,0 g og Salt 1,3 g.
Ingen.
500 g.
Kjølevare 0°C til +4°C.
Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull i emballasjens overside. Varm i 3-4 min på ca. 800 W
Stekeovn: Hell potetene i en egnet ildfast form og varm ved 250°C i ca. 15 minutter. Vend potetene underveis.
Stekepanne: Varm opp en stekepanne til middels varme. Stek potetene, gjerne sammen med marinaden i ca. 10 min. Vend potetene underveis.
Grill: legg potetene på aluminiumsfolie og grill i ca 15 min. Vend potetene underveis.
Vannbad: Kok opp vann, nok til at det dekker posen, og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la posen trekke i 10-12 min.
Du får kjøpt Steke- og Grillpotet 500g i Spar/Eurospar, Kiwi, Joker og Nærbutikken i Nordland, Troms og Finnmark.
Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk!
Her finner du våre oppskrifter med marinerte poteter.