Kålstuing

Kålstuing 500 g fra Kokt & Klar er et middagstilbehør som smaker nydelig i følge med kjøttkaker, kjøttpudding, karbonader, småsteik, fiskekaker, røkt og speket sild, spekemat og pølser. Vi lager den som du ville gjort det hjemme. Kål kokes mør og blandes med en fyldig hvitsaus som også inneholder en skvett fløte og krydder. Tradisjonsrikt og velsmakende!

  • Ingredienser

    Hodekål (50%), helmelk, fløte, maisstivelse, salt, sukker, pepper og krydderblanding (salt, dekstrose, gjærekstrakt, løk, hvitløk, pepper, løpstikke og gurkemeie).

  • Næringsinnhold

    Energi 295 kJ (71 kcal), fett 4,2 g hvorav mettede fettsyrer 2,7 g. Karbohydrater 5,3 g hvorav sukkerarter 4,9 g, protein 2,2 g og salt 0,8 g.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0°C til +4°C.

  • Allergener

    Melk

  • Forpakningsstørrelse

    500 g

  • Tilberedning

    Mikrobølgeovn: Stikk hull i pakningens overside og varm den på 600-900 W i 4-5 minutter. Klipp opp posen og klem kålstuingen forsiktig ut.

    Vannbad: Kok opp vann i en kjele, nok til at det dekker posen, og la den småkoke/trekk i 10-12 minutter. Klipp opp posen og klem kålstuingen forsiktig ut.

  • Hvor kan jeg kjøpe

    Kålstuing 500 g fås kjøpt i disse butikkene:

    I Spar/Eurospar: Nord-Norge.
    I Joker: Nord-Norge.
    Eide Handel i Tromsø.

    Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk.

  • Serveringstips

    Server Kålstuing fra Kokt & Klar som tilbehør til kjøttkaker, kjøttpudding, karbonader, småsteik, fiskekaker, røkt og speket sild, spekemat og pølser.