
Kålstuing 500 g fra Kokt & Klar er et middagstilbehør som smaker nydelig i følge med kjøttkaker, kjøttpudding, karbonader, småsteik, fiskekaker, røkt og speket sild, spekemat og pølser. Vi lager den som du ville gjort det hjemme. Kål kokes mør og blandes med en fyldig hvitsaus som også inneholder en skvett fløte og krydder. Tradisjonsrikt og velsmakende!

-
Ingredienser
Hodekål (50%), helmelk, fløte, maisstivelse, salt, sukker, pepper og krydderblanding (salt, dekstrose, gjærekstrakt, løk, hvitløk, pepper, løpstikke og gurkemeie).
-
Næringsinnhold
Energi 295 kJ (71 kcal), fett 4,2 g hvorav mettede fettsyrer 2,7 g. Karbohydrater 5,3 g hvorav sukkerarter 4,9 g, protein 2,2 g og salt 0,8 g.
-
Oppbevaring
Kjølevare 0°C til +4°C.
-
Allergener
Melk
-
Forpakningsstørrelse
500 g
-
Tilberedning
Mikrobølgeovn: Stikk hull i pakningens overside og varm den på 600-900 W i 4-5 minutter. Klipp opp posen og klem kålstuingen forsiktig ut.
Vannbad: Kok opp vann i en kjele, nok til at det dekker posen, og la den småkoke/trekk i 10-12 minutter. Klipp opp posen og klem kålstuingen forsiktig ut.
-
Hvor kan jeg kjøpe
Kålstuing 500 g fås kjøpt i disse butikkene:
I Spar/Eurospar: Nord-Norge.
I Joker: Nord-Norge.
Eide Handel i Tromsø.Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk.
-
Serveringstips
Server Kålstuing fra Kokt & Klar som tilbehør til kjøttkaker, kjøttpudding, karbonader, småsteik, fiskekaker, røkt og speket sild, spekemat og pølser.